top of page

ALBIR, SPANIA 9-16. MAI

Lengter du etter en magisk uke fylt med varme og sol?..og er du som oss og liker å være aktiv på ferie? Da er denne reisen midt i blinken for deg!

 

  • Når: 9-16. mai

  • Hvor: Albir, Spania

  • Pris: 8990,-

Det blir lagt opp til to daglige økter på CrossFit Altea, som ledes av Magnus. I løpet av uken vil vi ha flere Workshoper der vi har en dyptgående gjennomgang av øvelser som for eksempel Handstand Walk, Kipping/Butterfly Pull-Ups, Toes to Bar, Bar Muscle ups og Clean & Jerk og Snatch. I tillegg skal vi ha en rekke CrossFit inspirerte treningsøkter. 

Turen er for ALLE - uansett treningserfaring! Har du aldri prøvd CrossFit før er dette den perfekte introduksjonen, og har du god erfaring- ja da vil du få noen gode tips og triks du kan ta med deg videre.

 

Du velger selv hva og hvor mye du ønsker å være med på. Dersom du ønsker en treningsfri dag er det ingenting i veien for en avslappende dag på stranden, som ligger noen hundre meter unna hotellet.

Inkludert i prisen:

✔️Overnatting 7 netter i delt rom på Albir Playa hotel & Spa

✔️Frokost og middag hver dag

✔️To daglige treninger (inkl workshops)

✔️Foredrag

✔️Utflukt

✔️Goodiebag

*flybilletter og transport t/r flyplass bestilles på egenhånd, men vi er behjelpelige med å finne de beste mulighetene for deg! (flybilletter fra de fleste avreisesteder ligger på rundt 3000,-).

 

For påmelding eller mer informasjon, send en mail til katri@frantzenkraft.no

bottom of page